Over HCMS N.V.


HCMS N.V: Staat voor Human Capital Management Solutions. Het is opgericht in 2013. Het is de specialist in Human Capital. Ofwel hoe kun je mensen beter en efficiënter laten werken? Het gaat om het doel een hoger bedrijfsrendement te halen met gemotiveerd, professioneel en met een zeer deskundig team van medewerkers. HCMS N.V. opereert in tal van branches. Gaat het om een compleet heringerichte Human Resource-, marketing-, facility-, of IT afdeling? Dan is HCMS N.V. het bedrijf om in te schakelen. Het streeft naar openheid en transparantie. Altijd competitive op de huidige dynamische arbeidsmarkt. De Raad van Advies van de HCMS N.V. holding houdt continu toezicht op Financial, Legal, en Business Advisor. De HCMS N.V. groep heeft haar kennis en kunde opgesplitst in de volgende vier bedrijven:

De Oplossing

Is het uitzendbureau voor de Surinaamse arbeidmarkt. We zoeken voor werkzoekenden de beste baan. En voor werkgevers vinden we de meest geschikte kandidaat voor de gevraagde functie. De Oplossing is een professional in haar klasse. Geregistreerde potentiële arbeidskrachten zijn zorgvuldig getest en gescreend op hun kwaliteiten. En waar nodig bij getraind en opgeleid. Als de vraag naar arbeid groot is, moet het aanbod, dus de uitzendkrachten, optimaal zijn. De Oplossing levert enkel kundig personeel dat meteen inzetbaar en flexibel is. En waar de werkgever meteen profijt van heeft. Al het regel- en papierwerk omtrent een uitzendkracht neemt De Oplossing voor haar rekening. De Oplossing houdt de arbeidsmarkt op gang, zodat de ondernemer zich (weer) kan bezighouden met wat hij graag doet: Ondernemen!

Wroko.sr

Wroko.sr is een matchingsite en geen uitzendbureau waar je makkelijk binnenstapt voor een leuke baan. Het werkt net even anders dan de gebruikelijke vacaturesites. Bij Wroko.sr kun je in slechts twee stappen al de perfecte baan hebben. Je hoeft jezelf alleen maar te registreren en je cv te plaatsen en de online banenzoekmachine gaat zoeken naar de juiste klik. Wroko.sr is er voor werknemers, uitzendkrachten, flexkrachten, freelancers, maar ook werkgevers en uitzendbureau’s die dringend zitten te springen om personeel. Wij zoeken voor iedere werknemer een passende werkgever en andersom. Overzichtelijke profielen plus een gewenst uurtarief. Als je je daarin kunt vinden, heb je de ideale match!

360° HR Consulz

Deze dienst richt zich puur op het leveren van consultancy voor HR (Human Resources) afdelingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven tot de grote multinationals. De klant hoeft enkel aan te geven hoe hij zijn HR afdeling eruit wil laten zien en 360° HR Consulz implementeert een op maat gemaakt systeem. Ze ontwikkelt, ontwerpt en voert geheel nieuwe HR toepassingen uit. Daarnaast evalueert 360° HR Consulz, voert HR audits uit, automatiseert HR systemen en houdt referentie controles. 360° HR Consulz denkt out-of-the-box: Het is net even anders!

E4K

De naam staat voor Education for Knowledge. Dit zijn bedrijfstrainingen en educatiemodellen. E4K traint personeel hoe je beter kunt presteren, functioneren, het beste uit jezelf te halen. Dit gebeurt aan de hand van een samengesteld stappenplan. E4K beschikt over algemene basistrainingen en meer specifiekere trainingen gericht op het individu of de groep. Ook stelt E4K de door de klant gewenste gedragscodes op, die uiteindelijk resulteren in een hoger bedrijfsresultaat.

Human Capital

De mens staat bij de HCMS N.V. groep altijd centraal. Een bedrijf of organisatie is zo sterk als haar zwakste schakel. Juiste beslissingen en adequate bedrijfsvoering gaan gepaard met een goed ‘Human Capital’ feeling. Elke dag werkt HCMS N.V. aan betere arbeidskrachten en stimuleert bedrijfsprocessen. Want immers: Is het de mens die het verschilt maakt.

Missie

Het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van flexibel werk en kwalitatief hoogwaardige human resource diensten.

Visie

We willen een professionele organisatie zijn die de eerste keus van de klanten is, door onze missie als volgt te realiseren:
- Het bieden van effectieve uitzend-, detachering- en werving & selectie diensten en Human Capital Solutions die bijdra-gen aan het succes van onze klanten;
- Een efficiënte en resultaatgerichte organisatie zijn die haar processen continu beheerst en altijd respectvol en transpar- ant handelt naar alle stakeholders toe;
- Voortdurend ontwikkelen van het menselijk potentieel en op basis hiervan een werkklimaat creëren dat gekenmerkt wordt door teamspirit, persoonlijke integriteit, open commu-nicatie, klantgerichtheid en zelfverantwoordelijkheid.

We create, design and shape Human Capital solutions.